Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, δημιουργήσαμε για τα κοσμήματα της Ελένης Πετροπούλου, σκληρό κουτί σε λευκό χρώμα, τύπου rigid box.

Ελένη Πετροπούλου: σκληρά κουτιά για κοσμήματα

NewMan Προώθηση Αγαθών Leave a Comment

Η Ελένη Πετροπούλου, ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου στη Florida Mall στο κέντρο της Γλυφάδας, συνδυάζοντας την δημιουργικότητα και την έμπνευση που κληρονόμησε από τον πατέρα της Βασίλειο Πετρόπουλο, παράγει μοναδικές δημιουργίες, υψηλού επιπέδου από διαμάντια, πολύτιμους λίθους, χρυσό και ασήμι, καθώς επίσης και μια σειρά σχεδίων ρολογιών μοναδικής αισθητικής και λειτουργικής αρτιότητας. Για τις ιδιαίτερες σειρές κοσμημάτων και ρολογιών της, σχεδιάσαμε …

printed boxes promo

Printed κουτιά για προώθηση, events και εμπορική χρήση

Nick Newman Προώθηση Αγαθών Leave a Comment

Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε, να παράγουμε και να τυπώσουμε κουτιά σε όποιες διαστάσεις χρειαστεί για διαφημιστικούς σκοπούς, για εμπορική χρήση, αλλά και για ειδικές περιστάσεις και events.

Πλακέ κουτιά για κοσμήματα και είδη τέχνης

Σκληρά κουτιά για ασημικά, κοσμήματα, κρύσταλλα

Nick Newman Προώθηση Αγαθών 1 Comment

Πολυτελή, σκληρά κουτιά, σε όποιες διαστάσεις απαιτεί κάθε ιδιαίτερο αντικείμενο που προορίζεται να τοποθετηθεί σε αυτά. Κατασκευάζουμε τέτοιου είδους κουτιά κατά παραγγελία για πολλές επιχειρήσεις, όπως κοσμηματοπωλεία, καταστήματα με είδη σπιτιού και διακόσμησης, επιχειρήσεις με κύρια δραστηριότητα τη λίστα γάμου.

luxury box with ribbons

Branding σε πολυτελή κουτιά

Nick Newman Προώθηση Αγαθών 1 Comment

Κουτιά ειδικών προδιαγραφών και σχεδιασμού για επώνυμα προϊόντα και επιχειρήσεις που εμπορεύονται είδη, τα οποία απαιτούν προσεγμένη συσκευασία σε κομψό κουτί. Ιδανικό για λουκούμια, σοκολατάκια και παρόμοια είδη.