Κουτί με καπάκι για τους κρίκους πετσετών φαγητού της MALVEZ. Διαθέτει εσωτερικό από μαύρο βελούδο, ευρωπαϊκής προέλευσης και εγκοπές για 6 κομμάτια.

Κουτί με καπάκι για τη MALVEZ

NewMan Συσκευασία & Βιτρίνες Leave a Comment

H MALVEZ είναι μια εταιρεία πολυτελών αξεσουάρ που διαθέτει μια συλλογή εκπληκτικών χειροποίητων κομματιών με διαχρονικές γραμμές και δυναμική ενέργεια. Πίσω από τις δημιουργίες MALVEZ βρίσκεται η σχεδιάστρια και ιδρύτρια της εταιρείας Μαλβίνα Σαραντίτη, για λογαριασμό της οποίας δημιουργήσαμε, κατόπιν ειδικής παραγγελίας, τα κουτιά με καπάκι για κρίκους πετσετών φαγητού (σε διάστασεις 22.5 x 18 x 6cm) που διαθέτουν βελούδινο …

Οικολογικό κουτί kraft για πασχαλινές λαμπάδες

Οικολογικό κουτί kraft για πασχαλινές λαμπάδες!

Charles Newman Κουτιά Κραφτ, Συσκευασία & Βιτρίνες 6 Comments

Αυτό το Πάσχα στο κατάστημα Newman, θα βρείτε την ιδανική λύση για την συσκευασία της πασχαλινής λαμπάδας. Σε δύο διαστάσεις με χάρτινη kraft οικολογική βάση και διάφανο καπάκι, είναι ό,τι πρέπει για να προστατεύσει και να δώσει μια κομψή εμφάνιση στις πασχαλινές σας λαμπάδες. Δες λεπτομέρειες για τα κουτιά στον πίνακα που ακολουθεί. Κωδικός Περιγραφή Τιμή 050962 Κραφτ κουτί διαστάσεις …

custom made jewelry store display

Tailor made σύστημα προβολής κοσμημάτων

Nick Newman Συσκευασία & Βιτρίνες Leave a Comment

Με πολλά πλεονεκτήματα και κόστος που διαχειρίζεται εύκολα και παραμένει σε προσιτό πλαίσιο, μελετούμε και κατασκευάζουμε συστήματα προβολής με ξύλινα πλαίσια και kraft κουτιά, για εμπορικά καταστήματα, κοσμηματοπωλεία, μαγαζιά με είδη δώρων και χειροποίητες δημιουργίες, τουριστικά είδη και άλλες αντίστοιχες αγορές. Εδώ σας παρουσιάζουμε το αποτέλεσμα της δουλειάς μας σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας.

koutia origami boxes newman

Κουτιά Origami για γλυκά, ποπ κορν, δωράκια

Nick Newman Συσκευασία & Βιτρίνες Leave a Comment

Κουτιά origami με εσωτερική επίστρωση, που τα κάνει ασφαλή για τρόφιμα. Ιδανικά για μπομπονιέρες και δωράκια σε βάπτιση, δειγματοδιανομή σε έκθεση, ποπ κορν ή ζαχαρωτά σε παιδικό πάρτυ. Διαθέτουν εγκοπές για να περαστεί κορδέλα και να γίνουν κρεμαστά.