Χάρτινα κουτιά κοσμημάτων με βελούδινη βάση jewellery boxes kraft velvet clear lid

Kraft κουτιά με βελούδινη βάση εσωτερικά και διάφανο καπάκι

Nick Newman Κουτιά Κραφτ Leave a Comment

Τέλειες συσκευασίες για κοσμήματα, faux bijoux και χειροποίητα, κομψές και οικονομικές. Κατασκευάζονται στις διαστάσεις που επιθυμείτε κατόπιν παραγγελίες, ενώ έχουμε σχεδιάσει και τις ανάλογες σειρές σε συγκεκριμένες διαστάσεις. Μέσω του e-shop μπορείτε να προμηθευτείτε ανάλογα χάρτινα κουτιά κοσμημάτων από τις kraft σειρές που παράγουμε σε συγκεκριμένες διαστάσεις και με ειδικά σχεδιασμένες βάσεις σε εκρού, λευκό και μαύρο χρώμα.

gift boxes kraft oikologiko

Gift boxes με kraft οικολογικό χαρτί

Nick Newman Κουτιά Κραφτ 2 Comments

Κατασκευάζονται σε όποιες διαστάσεις επιθυμεί ο πελάτης, ανοίγουν και κλείνουν με διάφορους τρόπους, συρταρωτά όπως τα σπιρτόκουτα, με καπάκι που αποσπάται, με καπάκι που ανοίγει όπως το κουτί της πίτσας, με διάφανο καπάκι κ.α.  Μπορούν να τυπωθούν αλλά και να προσωποποιηθούν με πολλούς τρόπους όπως με σφραγίδες, με κορδέλες, με αυτοκόλλητα κ.α.

Kraft boxes with clear lid

Kraft κουτιά που ανοίγουν περιμετρικά κι έχουν διαφανές καπάκι

Nick Newman Κουτιά Κραφτ 1 Comment

Πρόκειται για κουτιά που έχουμε μελετήσει, σχεδιάσει και κατασκευάσει κατόπιν παραγγελίας, ώστε να συσκευάσει πελάτης μας – επιχείρηση, πασχαλινά τσουρέκια που απέστειλε ως εταιρικό δώρο σε συνεργάτες της. Η λύση ταίριαξε απόλυτα και σε ανθοπωλείο, που υιοθέτησε τη συσκευασία αυτή για να αποστέλλει ανθοδέσμες της, εμπλουτίζοντάς τη βεβαίως με κορδέλες και άλλα υλικά διακόσμησης. Θα μπορούσε να εξυπηρετήσεις ένα μεγάλο εύρος …